FAQ
Vi sender til hele Norge🇳🇴

FAQs

Ambijus Clearly Confused:

Karbonert kildevann, fermentert eplejuice, eplecideredikk, sukker, naturlige botaniske uttrekk av granbar, einebær, eik, kvannrot, hylleblomst og cinchonabark*), eplesyre, karamell. *inneholder kinin

Ambijus Real Fantasy:

Vann, kombucha (te, sukker, gjær), juice av bringebær, hyllebær, drue og blåbær, naturlige botaniske uttrekk av ristet eik og pepper, vinsyre, sulfitt.

Ambijus har ikke et eget bryggeri. Vi er et såkalt "nomadebryggeri" og vi produserer i Norge, Danmark og noen ganger Storbritannia. Vi har kunder i flere internasjonale markeder og vårt mål er å ha en mest mulig miljøvennlig produksjon. Noen ganger betyr det å produsere nærmest mulig våre kjernemarked.

Svaret er ja, men vi skjønner at du lurer. 0,5 er jo ikke 0,0. Alkoholfritt i Norge er definert som maksimum 0,7 prosent alkohol. I EU er det 0,5. Våre drikker har alltid under 0,5% og er dermed alkoholfrie, men alle produkter som er gjennom en gjæringsprosess vil inneholde ørsmå mengder alkohol. Det er viktig for oss å understreke at våre drikker ikke gi ruspåvirkning eller være skadelig for fosteret hvis du er gravid. Det finnes samme alkoholnivå i f.eks. kefir, surdeigsbrød eller nypresset appelsinjuice!

Du kan handle i vår nettbutikk, eller hos Leske.no eller Gutta På Haugen i Oslo.