Om oss
Vi sender til hele Norge🇳🇴

Om oss

Ambijus er en serie alkoholfrie drikker som har som mål å definere en ny kategori av alternativer til vin, som gir folk et større utvalg og en opplevelse som ikke går på akkord med smak og nytelse.

The lab is our terroir

Ambijus er ikke vin – den har ingen appellasjon, ingen terroir. I vårt tilfelle er "lab'en" vårt terroir. Det er der vi utforsker smaker, tolker karakteren til ingrediensene og kombinerer dem er nye måter gjennom fermentering, infusjoner, kaldbrygging, destillasjon og mer.

Vårt fokus er kompleksitet, unike sammensetninger og at drikkene skal gå godt til diverse matretter. Frukt, tanniner, funk og krydder. 100% smak, 0% alkohol.

Folka bak

Ambijus ble grunnlagt av Christian & Alexander, to brødre som fra ung alder av har vært inspirert av naturen i hjemlandet Norge. I 2015 la de ut på et eventyr for å lansere Norges første premium alkoholfrie drikkedistributør, LESKE.

I løpet av denne prosessen fikk de møte inspirerende nordiske kokker og sommelierer. De begynte å forstå at det manglet alkoholfrie alternativer til vin, og de satte seg fore å redefinere kategorien.

 

Fra det som startet som fermenterte granskudd i garasjen, har nå blitt et fulltids lidenskapsprosjekt.

Interessert i å vite mer? Ta kontakt med Christian på christian@ambijus.com / +47 46963486