Ambijus og høstmat går hånd i hånd
Vi sender til hele Norge🇳🇴
Ambijus og høstmat går hånd i hånd

Ambijus og høstmat går hånd i hånd

Høsten i Norge er en magisk tid, hvor landskapet blir farget i nyanser av gull, oransje og rødt, og kjøligere dager innbyr til varm og hjertevarmende mat. Den norske høstmaten, inkludert retter som rømmegrøt, fårikål, elg- og reinsdyrstek, samt deilige eplekaker, spiller hovedrollen på middagsbordene. Men hva om du vil nyte høstens smaker uten alkohol? Her er hvorfor Ambijus Clearly Confused og Ambijus Real Fantasy er de perfekte følgesvennene til typisk norsk høstmat.

Ambijus Clearly Confused: En smak av nordisk skog

Ambijus Clearly Confused er en nøye utviklet drikk som fanger essensen av den nordiske skogen. Denne drikken er et ideelt alkoholfritt alternativ til typisk norsk høstmat fordi Clearly Confused er satt sammen med smaker og aromaer fra den nordiske skogen som f.eks. granbar, einer og kvannrot, på toppen av syrlige fermenterte epler. Dette gir en unik smaksopplevelse som passer perfekt til rike høstretter, gjerne gryter eller spekemat. Du vil også bli overrasket over hvor god den er til eplekake! Klikk den hjem her.

Ambijus Real Fantasy: Norsk fjellheim i et glass

Ambijus Real Fantasy er en annen spennende alkoholfri drikk, uten kyllsyre, designet for å gjenskape smakene og aromaene av den norske fjellheimen. Den er vår tolkning av en fyldig og krydret rødvin, og dens kjerneingredienser inkluderer fermentert te (kombucha), hyllebær, bringebær, ville blåbær, ristet eiketre og sort pepperkorn. Real Fantasy kombinerer bær og krydder som gir en fyldig og krydret smaksopplevelse som passer perfekt med retter som elg- og reinsdyrstek eller retter med lam og sau. Klikk den hjem her.

Enten du har en dampende tallerken med fårikål foran deg eller en deilig porsjon rømmegrøt, vil Ambijus Clearly Confused og Ambijus Real Fantasy utfylle dine høstmåltider perfekt. Disse alkoholfrie drikkene er skapt for å forsterke smakene i typisk norsk høstmat og gi deg en minneverdig opplevelse i høstens magiske tid.

Skål!